--2-- Facilitati GALATI (oras)


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
            CAUTA

 LUPARU OVIDIU-LIVIU
vineri, 03 Mai 2024 | 16:01
 
 


Onorariu

Costuri Proces Mediere
Facilitati

reclama

  Facilitati

 

 






 

Facilitati 

BIROU MEDIATOR LUPARU OVIDIU-LIVIU

 oferă tuturor clienților săi posibilitatea de a se informa 

GRATUIT,

cu privire la mediere.

Indiferent dacă va fi adoptat sau nu Proiectul de lege „Mica Reformă” propus de Ministerul Justiției, prin care părțile vor fi obligate de către instanță să parcurgă etapa de informare cu privire la mediere, Biroul Mediator Luparu Ovidiu-Liviu va parcurge această etapa prealabilă a medierii (de informare) fără a percepe onorariu de mediator din partea celor ce doresc să fie informați cu privire la mediere.

 Pentru a nu exista discriminare între clienții săi, Biroul Mediator LUPARU OVIDIU-LIVIU NU VA PERCEPE ONORARII pentru parcurgerea etapei de informare

nici din partea părților ce sunt trimise de către instanță la mediere

nici din partea clienților care apelează la mediere din proprie inițiativă.

 Pe cale de consecință, fie că apelează numai una din părți la mediere fie că ambele părți ale unui conflict se decid să obțină informații cu privire la posibilitatea de a stinge conflictul dintre ele pe calea medierii, toți cei ce vor apela la serviciile Biroului Mediator LUPARU OVIDIU-LIVIU vor beneficia de o informare calificată și gratuită cu privire la mediere.

 Astfel, părțile vor ști în ce măsură conflictul lor poate fi stins prin mediere și care sunt avantajele recurgerii la procedura medierii raportate la propria cauză, economisind astfel timp și bani, diminuând totodată stresul suplimentar, fără a plăti un onorariu de mediator pentru informațiile primite.

 

Prin urmare, TUTUROR CLIENȚILOR SĂI, oferă consultanță gratuită, personalizată, cu privire la mediere și la modalitățile de stingere a conflictelor, dând acestora posibilitatea de a alege calea cea mai avantajoasă de soluționare.
Biroul Mediator LUPARU OVIDIU-LIVIU

 Aceasta oferta are perioada de valabilitate limitata !

În funcție de prevederile actuale sau viitoare ale legii, oferta poate fi prelungită sau modificată. Pentru a fi valabile eventualele modificări aduse  ofertei, acestea vor fi făcute publice prin publicarea tot pe acest site al Biroului Mediator LUPARU OVIDIU-LIVIU, urmând a fi valabile din momentul publicării sau de la o dată ulterioară menționată expres.

 Biroul Mediator LUPARU OVIDIU-LIVIU vă așteaptă să apelați cu încredere la serviciile oferite.

 

Pentru aceasta, ne puteți contacta telefonic la tel.: 0723.927.739, 0744.291.444

fax: 0336/407.978

sau

 prin e-mail:   liviul68@yahoo.com (subiect: MEDIERE)

 

 








 
 
CONTACT LUPARU OVIDIU-LIVIU

 arata tel , arata mobil
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X